Luchtballonvaart maken in Den Bosch

Brabant bekijken vanuit een Luchtballon? Dat kan perfect tijdens een ballonvlucht over Den Bosch. Historie, drukte en gezelligheid worden hier afgewisseld door sensationele natuurgebieden.

Een luchtballonvaart over Den Bosch is een ervaring die je zeker niet snel zal vergeten. Jouw luchtballonvaart over Den Bosch start vanaf De Pettelaar. Dit gebied bevindt zich ten zuiden van Den Bosch, nabij de Zuiderplas. Hier zie je met eigen ogen hoe de ballon opgebouwd wordt, en je kunt zelf ook een handje helpen. Vervolgens is het tijd om op te stijgen!

Vanuit de luchtballon over Den Bosch bekijk je alle hoogtepunten van de historische Brabantse stad. Je ziet de Sint-Janskathedraal, het Stadhuis, de Binnendieze en het Museumkwartier zoals je ze nooit eerder hebt gezien.

Ook buiten de stad is meer dan genoeg te beleven. Rondom Den Bosch liggen ongeveer dertig landgoederen. Hier heb je een adembenemend uitzicht over weilanden, akkers, rivieren en zelfs kastelen. Nog iets verder vaar je in de luchtballon vanuit Den Bosch over de Loonse en Drunense duinen. Dit natuurpark staat bekend om de uitgestrekte zandvlaktes, bossen en heide. De afwisseling van de drukke binnenstad en de ruimte en rust rondom de stad maken een luchtballonvaart over Den Bosch een indrukwekkende belevenis.

Ballonvaren is uiteraard weersafhankelijk. Wat je precies te zien krijgt tijdens jouw ballonvlucht over Den Bosch, hangt af van de windrichting op die dag. Het blijft dus een verrassing!

Na afloop van het ballonvaren over Den Bosch ontvang je onder het genot van een glaasje champagne een panoramische foto van jouw vaart. Een mooi aandenken van een unieke ervaring. Ons vervoer brengt je aan het einde van de dag weer terug naar De Pettelaar.

Ballonvaart Den Bosch reserveren of cadeau geven

Ballonvaart met 10 passagiers vanuit Den Bosch Noord Brabant
BallonBon.nl
Ballonbon sinds 1982
Persephonestraat 19
5047 TT Tilburg
013-5713140
chat via whatsapp
info@ballonbon.nl
KvK. 180 36 411
BTW. NL001527509B11
Rabobank 10.23.71.148
IBAN : NL48 RABO 0102371148
BIC: RABONL2U
Volg ons
© 2024 BallonBon