Luchtballonvaart maken in Eindhoven

Vanuit een luchtballon over Eindhoven zie je de lichtstad vanuit een heel bijzonder perspectief. Je vliegt over het gezellige stadscentrum en geniet van een uitzicht over de historische dorpjes en natuur in de omgeving. Een ballonvaart over Eindhoven is een ervaring die je niet snel zult vergeten.

Het totale programma duurt ongeveer drie uur, waarvan je ongeveer een uur in de lucht boven Eindhoven doorbrengt. We verzamelen bij de Koudhovenseweg, de opstijglocatie van ballonvaarten over Eindhoven. Hier zie je hoe de luchtballon wordt opgebouwd en maak je kennis met de piloot en (eventueel) jouw medepassagiers. Na de veiligheidsinstructies gaat jouw luchtballonvaart over Eindhoven beginnen.

Het centrum van Eindhoven kent vele bezienswaardigheden die je allemaal kunt bewonderen vanuit de luchtballon. Zo kan je het Stadswandelpark, de Genneper Watermolen en natuurlijk het Philipsstadion zien.

Kijk vooral ook goed over de reling van het mandje wanneer je over de gezellige markt komt. Dit toeristische plein is de kern van de Brabantse gezelligheid in de stad. In de winter kun je hier zelfs een ijsbaan zien.

De wind bepaalt welke plaatsen je precies gaat zien. Zo kan je tijdens jouw ballonvlucht bijvoorbeeld varen over de Strabrechtse Heide en Helmond. Of je vliegt richting Valkenswaard, Best en Lieshout. Als je geluk heeft, spot je zelfs edelherten op de Hugterheide. De luchtballon heeft geen stuur, het blijft dus een verrassing waar je precies zal landen.

Na de landing kun je meehelpen met het inpakken van de luchtballon. We sluiten de dag af met een feestelijk glaasje champagne. Ter herinnering aan jouw ballonvlucht over Eindhoven ontvang je een panoramische foto. Aan het einde van het programma brengt ons vervoer je terug naar de opstijglocatie.

Ballonvaart Eindhoven reserveren of cadeau geven

Ballonvaart over centrum Eindhoven met 6 passagiers
BallonBon.nl
Ballonbon sinds 1982
Persephonestraat 19
5047 TT Tilburg
013-5713140
chat via whatsapp
info@ballonbon.nl
KvK. 180 36 411
BTW. NL001527509B11
Rabobank 10.23.71.148
IBAN : NL48 RABO 0102371148
BIC: RABONL2U
Volg ons
© 2024 BallonBon