Luchtballonvaart maken vanuit uw woonplaats

Jouw eigen woonplaats altijd al een keertje van bovenaf willen bekijken? Dat kan tijdens een privéballonvaart, waarbij je op bijzondere wijze geniet van een ballonvaart met je eigen gezelschap. Bekende straten, gebouwen, parken of zelfs natuurgebieden bij jou in de buurt varen rustig onder je voorbij.

De dag start op de verzamelplek in jouw woonplaats, waarbij het veld minstens 80 x 80 meter dient te zijn. Na een kennismaking met de piloot en jouw medepassagiers wordt de luchtballon opgebouwd. Je mag zelfs helpen als je dat leuk vindt. Wanneer alles in gereedheid is gebracht, gaat de luchtballonvaart over jouw woonplaats beginnen.

Tijdens de vaart is de herkenning van bekende plekken in jouw woonplaats het allerleukste. Vanuit een heel ander perspectief kun je jouw huis, bekende gebouwen of mooie natuur in de omgeving bekijken. Wat je precies te zijn krijgt, blijft een verrassing. De wind bepaalt uiteindelijk welke kant je op vaart en waar je landt.

Na de landing kunt je nog even napraten onder het genot van een glas champagne. Je ontvangt van ons een panoramische foto van jouw luchtballonvaart.

Zo kunt je altijd terugkijken op deze unieke belevenis. Na afloop rijd je met ons vervoer weer terug naar jouw woonplaats. In totaal duurt het programma ongeveer drie uur. Bij een privéballonvaart vanuit jouw woonplaats krijg je enkele dagen na de vaart nog een gave video toegestuurd, zodat het nagenieten van de ballonvaart nog even door kan gaan.

Een privé luchtballonvaart reserveren of cadeau geven

Ballonvaart maken vanuit eigen woonplaats
BallonBon.nl
Ballonbon sinds 1982
Persephonestraat 19
5047 TT Tilburg
013-5713140
chat via whatsapp
info@ballonbon.nl
KvK. 180 36 411
BTW. NL001527509B11
Rabobank 10.23.71.148
IBAN : NL48 RABO 0102371148
BIC: RABONL2U
Volg ons
© 2024 BallonBon