Luchtballonvaart maken in Roermond

Een ballonvaart maken boven het mooie Limburgse landschap? Dat kan tijdens een ballonvaart vanuit Roermond. Kleine knusse dorpjes, prachtige natuur en grote waterplassen wisselen elkaar af. Het Limburgse uitzicht is er eentje die niet gauw verveeld!

De ballonvaart start in Roermond, de opstijglocatie van de luchtballon. Hier verzamelen we en kan je zien hoe de luchtballon wordt opgebouwd. Als je wilt, mag je zelfs een handje helpen. Na de kennismaking met jouw medepassagiers en de piloot krijg je enkele veiligheidsinstructies voor een behouden vaart. Hierna gaat de luchtballonvaart over Roermond beginnen. Het totale programma duurt ongeveer drie uur.

Tijdens jouw vlucht over Roermond kan je de Munsterkerk, de Christoffelkathedraal en de markt bewonderen. En je ziet uiteraard het aan de rand van de stad gelegen Outlet Center dat jaarlijks vele miljoenen toeristen trekt.

Naast Roermond liggen ook de kunstmatige meren aan de Maas. Vanuit de ballon heb je een adembenemend uitzicht over de Maasplassen dat een walhalla is voor een ieder die van watersport houdt. Stranden, watersportgebieden, natuurgebieden, jachthavens en campings zijn allemaal te zien vanuit ons mandje.

Vanuit Roermond vaar je verder over plaatsen als Swalmen, Beesel, Asselt, Maasniel en Leeuwen. Het blijft een verrassing wat je precies gaat zien tijdens jouw ballonvaart over Roermond. Dit is namelijk helemaal afhankelijk van de windrichting. Je weet dus vooraf ook niet waar je gaat landen.

Na afloop van de ballonvaart krijg je een glaasje champagne om de ballonvaart feestelijk af te sluiten. En je ontvangt als herinnering een panoramische foto van jouw luchtballonvaart over Roermond. Aan het einde van de dag brengt ons vervoer je weer terug naar de opstijglocatie.

Ballonvaart Roermond reserveren of cadeau geven

Ballonvlucht vanuit Roermond over Limburg
BallonBon.nl
Ballonbon sinds 1982
Persephonestraat 19
5047 TT Tilburg
013-5713140
chat via whatsapp
info@ballonbon.nl
KvK. 180 36 411
BTW. NL001527509B11
Rabobank 10.23.71.148
IBAN : NL48 RABO 0102371148
BIC: RABONL2U
Volg ons
© 2024 BallonBon