Luchtballonvaart maken in Nijmegen

Benieuwd naar Gelderland vanuit de lucht? Dat kunt je ontdekken tijdens een ballonvaart over Nijmegen. De dorpen, de adembenemende Gelderse natuur en natuurlijk het centrum van de oude Romeinse stad, alles komt voorbij. Een vlucht in een luchtballon over Nijmegen zul je niet gauw vergeten.

De ballonvaart start in het Goffertpark, de opstijglocatie van de luchtballon. Hier verzamelen we en kan je zien hoe de luchtballon wordt opgebouwd. Als je wilt, mag je zelfs een handje helpen. Na de kennismaking met jouw medepassagiers en de piloot krijg je enkele veiligheidsinstructies voor een behouden vaart. Hierna gaat de luchtballonvaart over Nijmegen beginnen. Het totale programma duurt ongeveer drie uur.

In de ballon over Nijmegen zie je het historisch centrum vanuit een uniek perspectief. Direct aan de Grote Markt ligt bijvoorbeeld de Boterwaag. Dit bijzondere gebouw met zadeldak stamt nog uit de zeventiende eeuw. Daarnaast heb je een magnifiek uitzicht over de botanische tuinen, het Stadhuis en het beroemde Kronenburgerpark.

Ook in de omgeving van Nijmegen is meer dan genoeg te zien. Rondom de stad liggen prachtige natuurgebieden. Richting Duitsland vaar je over het heuvelachtige Rijk van Nijmegen. Hier zie je haast on-Nederlandse landschappen vol rivierduinen, akkers en bosjes.

Tijdens jouw ballonvlucht over Nijmegen komt u ook over dorpjes als Grave, Groesbeek en Millingen. De windrichting zorgt ervoor dat het een verrassing blijft wat je precies te zien krijgt.

Na de landing wordt het programma afgesloten met een heerlijk glaasje champagne. Je ontvangt een panoramische foto van jouw luchtballonvaart over Nijmegen. Zo heb je altijd een blijvende herinnering aan deze bijzondere dag. Na afloop brengt ons vervoer je weer terug naar de opstijglocatie.

Ballonvaart Nijmegen reserveren of cadeau geven

Ballonvaart vanuit Goffert park Nijmegen over Gelderland
BallonBon.nl
Ballonbon sinds 1982
Persephonestraat 19
5047 TT Tilburg
013-5713140
chat via whatsapp
info@ballonbon.nl
KvK. 180 36 411
BTW. NL001527509B11
Rabobank 10.23.71.148
IBAN : NL48 RABO 0102371148
BIC: RABONL2U
Volg ons
© 2024 BallonBon