Luchtballonvaart maken in Landgraaf

Bekijk Limburg eens vanaf een hele andere kant! Vanuit een luchtballon over Landgraaf heb je een buitengewoon uitzicht over Zuid-Nederland. Zo zie je de oude stad, de heuvelachtige landschappen en knusse dorpjes in de omgeving. Een ervaring die je zeker niet mag missen.

De dag start in Landgraaf, de opstijglocatie van de luchtballon. Na een kennismaking met de piloot en jouw medepassagiers wordt de luchtballon opgebouwd. Je mag zelfs helpen als je dat leuk vindt. Wanneer alles in gereedheid is gebracht, gaat jouw luchtballonvaart over Landgraaf beginnen.

Tijdens jouw vlucht over de stad kan je het Stadspark Gravenrode, de thematuinen Mondo Verde en de langste overdekte skibaan SnowWorld bewonderen. En je ziet uiteraard het terrein waar jaarlijks het Pinkpop Festival wordt georganiseerd.

Naast Landgraaf ligt het bijzondere Park Gravenrode. Vanuit de ballon heb je een adembenemend uitzicht over de uitgestrekte natuur, afgewisseld met hoeves en kastelen. Ook het Strijthagerbeekdal, met zijn steile beboste heuvels, mag je zeker niet missen.

Vanuit Landgraaf vaar je verder over plaatsen als Heerlen, Kerkrade, Maastricht, Valkenburg of Susteren. Het blijft een verrassing wat je precies gaat zien tijdens jouw ballonvaart over Landgraaf. Dit is namelijk helemaal afhankelijk van de windrichting. Je weet dus vooraf ook niet waar je gaat landen.

De dag wordt feestelijk afgesloten met een glas champagne. Om zeker te weten dat je deze dag niet vergeet, ontvang je van ons een panoramische foto van jouw luchtballonvaart over Landgraaf. Wanneer het programma afgelopen is, kan je met ons vervoer terugrijden naar de opstijglocatie. Het programma duurt in totaal ongeveer drie uur.

Ballonvaart Landgraaf reserveren of cadeau geven

Ballonvlucht vanuit Landgraaf over Zuid Limburg
BallonBon.nl
Ballonbon sinds 1982
Persephonestraat 19
5047 TT Tilburg
013-5713140
chat via whatsapp
info@ballonbon.nl
KvK. 180 36 411
BTW. NL001527509B11
Rabobank 10.23.71.148
IBAN : NL48 RABO 0102371148
BIC: RABONL2U
Volg ons
© 2024 BallonBon