Luchtballonvaart maken in Tilburg

De Brabantse gezelligheid voel je zelfs op grote hoogte. Wanneer je een ballonvaart over Tilburg maakt, heb je een prachtig uitzicht over het historische centrum en de knusse dorpjes en natuur in de omgeving. Ballonvaren over Tilburg is voor iedereen die Brabant eens van een andere kant wil zien.

Het programma begint bij de opstijglocatie in Tilburg. Hier zie je met eigen ogen hoe de luchtballon wordt opgebouwd en je mag zelfs een handje helpen. Je krijgt veiligheidsinstructies van de piloot en bent daarna helemaal klaar voor jouw luchtballonvaart over Tilburg.

Over het centrum van de stad kun je het moderne treinstation met het opvallende golvende dak van bovenaf zien. Ook het Paleis-Raadhuis, het Piusplein en de Heuvel (het centrale plein in Tilburg) mag je zeker niet missen.

Je vaart verder over de Loonse en Drunense duinen. De uitgestrekte zandvlaktes zorgen vooradembenemende vergezichten. Het park wordt zelfs de ‘Brabantse Sahara’ genoemd. Een prachtig landschap van moerassen, loofbossen en heidevelden vaart onder je door. Als je geluk hebt, zie je zelfs de herder met zijn schaapskudde lopen door het natuurgebied.

Vanuit de ballon kun je ook de oude dorpjes in de omgeving goed bekijken. Zo kom je onder andere over Waalwijk, Hilvarenbeek en Dussen. De vaart van de luchtballon over Tilburg is afhankelijk van de wind. Welke plekken je precies gaat zien tijdens jouw ballonvlucht, weet je dus pas op de dag zelf.

Na afloop van de ballonvaart krijg je een glaasje champagne om de ballonvaart feestelijk af te sluiten. En je ontvangt als herinnering een panoramische foto van jouw luchtballonvaart over Tilburg. Aan het einde van de dag brengt ons vervoer je weer terug naar de opstijglocatie.

Ballonvaart Tilburg reserveren of cadeau geven

Ballonvaart over Tilburg kermis en Efteling
BallonBon.nl
Ballonbon sinds 1982
Persephonestraat 19
5047 TT Tilburg
013-5713140
chat via whatsapp
info@ballonbon.nl
KvK. 180 36 411
BTW. NL001527509B11
Rabobank 10.23.71.148
IBAN : NL48 RABO 0102371148
BIC: RABONL2U
Volg ons
© 2024 BallonBon