Luchtballonvaart maken in Venlo

Vanuit een luchtballon over Venlo heb je een unieke kijk op het Limburgse landschap. Het oude centrum van de stad, de gemoedelijke dorpjes en de buitengewone natuur in de omgeving maken een ballonvaart over Venlo een onvergetelijke ervaring. Zo heb je het zuiden van Nederland nog nooit gezien.

De vaart begint op de verzamellocatie te Venlo. Hier wordt de ballon opgebouwd en maakt je kennis met de piloot. Wanneer de veiligheidsinstructies voor iedereen duidelijk zijn, gaat jouw luchtballonvaart over Venlo beginnen. Het hele programma duurt ongeveer drie uur.

Venlo is een bijzondere stad om vanuit de lucht te bekijken. Zo zie je bijvoorbeeld de nieuwe Maasboulevard en de oude binnenstad met het Stadhuis en de Martinuskerk. Je hebt bovendien een uniek uitzicht over het theater van Venlo met zijn bijzondere architectuur.

In de regio van Venlo liggen prachtige natuurgebieden. Tijdens jouw luchtballonvaart heb je bijvoorbeeld zicht op nationaal park De Maasduinen. Uitgestrekte stuifzandruggen en de idyllische Ravendennen schuiven onder je door.

Je vaart verder over plaatsen als Maasbree, Tegelen en Horst. De luchtballon heeft geen stuur, dus de exacte route blijft altijd een verrassing. Als de windrichting de juiste kant op staat, komt je zelfs in Duitsland terecht.

Na de landing kunt je nog even napraten onder het genot van een glas champagne. Je ontvangt van ons een panoramische foto van jouw luchtballonvaart over Venlo. Zo kunt je altijd even terugkijken op deze unieke belevenis. Na afloop rijd je met ons vervoer weer terug naar de opstijglocatie.

Ballonvaart Venlo reserveren of cadeau geven

Ballonvaart over centrum Venlo met 2 passagiers
BallonBon.nl
Ballonbon sinds 1982
Persephonestraat 19
5047 TT Tilburg
013-5713140
chat via whatsapp
info@ballonbon.nl
KvK. 180 36 411
BTW. NL001527509B11
Rabobank 10.23.71.148
IBAN : NL48 RABO 0102371148
BIC: RABONL2U
Volg ons
© 2024 BallonBon